Meest Populair Wimpergroei Serum
2021

FEG Wimpergroei Serum

4

FEG wimpergroei serum zit in een fles met 3 ml van het product. De verpakking is gemaakt van gewoon plastic, dus het ziet er niet esthetisch of solide uit. De vorm van de applicator bij het product heeft puntige uiteindes en een nauwkeurige borstel.

FEG wordt aangeraden aan mensen die graag langere, dikkere, en mooiere wimpers willen. Dankzij de natuurlijke ingrediënten zoals komkommer-, granaatappel-, pompoenpitten- en groene thee extracten verzorgt het wimpergroei serum zowel de wimpers (versterkt en verzorgt) als de oogleden (egaliseert en benadrukt de huid), naast het verminderen van irritaties die kunnen ontstaan in de loop van de behandeling. Zowel mannen als vrouwen kunnen FEG wimpergroei serum gebruiken omdat er geen significante verschillen zitten in wimperstructuur of –uiterlijk die is vastgesteld door geslacht. Daarom werkt het altijd, wat het geslacht van de consument ook is.

FEG – onze mening

Voor het aanbrengen van FEG moeten eerst de handen worden gewassen, make-up worden verwijderd en contactlenzen worden uitgedaan als deze worden gedragen. Door de borstel te gebruiken die bij het product wordt geleverd, kan de gebruiker een dunne lijn op de bovenste en onderste wimperbasis aanbrengen. Ondanks zijn waterige consistentie, wordt het product snel geabsorbeerd en komt het niet in de ogen. Belangrijk om te beseffen is dat mensen met gevoelige huid rondom de ogen, evenals degenen die een dermatoloog of een opticien bezoeken, kunnen een soort van een tintelende sensatie merken bij het begin van de behandeling. De komende fasen van de behandeling kan worden beïnvloed met stekend gevoel, roodheid, of zelfs droge huid. Zwangere vrouwen, vrouwen die borstvoeding geven en personen die nog niet volwassen zijn zullen niet optimaal kunnen profiteren van de FEG.

De eerste effecten van de FEG behandeling zijn te zien na ongeveer een maand waarbij het product dagelijks is aangebracht. Het eindresultaat kan meestal na vier maanden worden gezien. De wimpers zijn dan sterker, gevoed en mooier. Wimperverlening, -verdikking en –verkleuring zullen niet te zien zijn. De wimpers zullen slechts een kleine groei maken. Het effect van de behandeling houdt zes weken stand. Daarna gaan de wimpers weer terug naar de conditie waarin ze verkeerden voor de behandeling.

Pluspunten:
– Precieze toepassing
– Versterking en verzorging wimpers
– Ook aangeraden voor mannen
– Zorgt voor de huid rondom de ogen
– Natuurlijke ingrediënten
Minpunten:
– Geïrriteerde gevoelige huid
– Onvoldoende wimperverlenging
– Prijs
– Verpakking