Meest Populair Wimpergroei Serum
2021

Feiten en mythes over wimpergroei serums

Het kan moeilijk zijn om te rechtvaardigen wat waar is en wat niet als het gaat om wimpergroei serums. Er zijn veel tegenstrijdigheden over dit onderwerp. Als je het niet meer weet kan dit artikel je helpen.

WIMPERGROEI SERUMS – DE FEITEN

De doeltreffendheid van de meeste wimpergroei serums is getest en elk product moet worden goedgekeurd voor de verkoop. Elk bedrijf dat een wimpergroei serum produceert is wettelijk verplicht om uitgebreide dermatologische testen uit te voeren. Je kunt vele reviews vinden, geschreven door onafhankelijke journalisten, bloggers en make-up artiesten die bevestigen dat wimpergroei serums aanzienlijk de lengte en de groei van de wimpers bevorderen.

GEMAKKELIJKE TOEPASSING – FEIT
De applicator borstel van het wimpergroei serum is gemaakt van synthetische haren die het mogelijk maken om het serum precies toe te passen. De manier waarop we het wimpergroei serum aanbrengen lijkt op manier van een eyeliner. De meeste serums hebben een vloeibare consistentie en drogen binnen enkele seconden zonder een kleverige laag op het ooglid achter te laten.

MASCARA-ACHTIGE APPLICATOR – MYTHE
De mascara-achtige borstel kan de wimper follikels niet bereiken en de effectiviteit van dit product is dan ook niet hoog. Een puntige borstel die de wimperwortels raakt is altijd beter.

WIMPERGROEI SERUMS ZIJN GEVAARLIJK – MYTHE
Elke wimpergroei serum moet veilig zijn voor de gevoelige huid rondom de ogen. De bijwerkingen zoals het veranderen van kleur van de rand van het oog of blindheid zijn uiterst zeldzaam en veroorzaakt door een voorgeschreven wimpergroei serum. De uitgebreide testen kunnen aantonen dat elk wimpergroei serum veilig is voor de gezondheid en geen ongemakken veroorzaakt.

NATUURLIJKE INGREDIENTEN – FEIT
Wimperserums zitten vol met natuurlijke minerale en plantaardige ingrediënten. De meest voorkomende ingredienten zijn de anti-inflammatoire Aloë Vera, de kalmerende groene thee en de hydraterende ricinusolie.

KWALITEIT = PRIJS – FEIT
Wimperserums zijn een zeer populair schoonheidsproduct geworden. Met de hogere vraag stijgt ook de prijs van het product. Tijdens het surfen op het net kunnen we het nep-equivalent van elk wimpergroei serum vinden. Het is heel gemakkelijk om een ​​nep-product wat minder kost op eBay te kopen. De actieve stoffen in het wimpergroei serum zijn duur dit is wat het gehele product prijzig maakt. Als je besluit om een wimpergroei serum te kopen doe dat dan altijd direct bij de producent, zelfs als je meer moet betalen. Je weet dan zeker dat je krijgt waarvoor je betaalt.