Meest Populair Wimpergroei Serum
2021

Lilash Wimpergroei Serum

10

Het volgende wimpergroei serum dat het vermelden waard is, is LiLash. De resultaten van de behandeling kunnen na slechts vijf weken worden opgemerkt. Bij systematisch gebruik, zijn de wimpers sterker en vallen niet uit als voorheen. Ongetwijfeld wordt de levensfase van de wimpers uitgebreid en hierdoor zijn de wimpers voller en lijken ze dichter. Het merendeel van de gebruikers heeft een klein verschil in wimperlengte waargenomen.Het verschil is niet zo groot, maar nog steeds merkbaar.

Lilash heeft een kleine, puntige borstel die de juiste hoeveelheid van het product met één, snelle veeg kan verspreiden over de wimperlijn. De verpakking van Lilash ziet er schattig uit en is om hygiënische doeleinden verzegeld. Hoewel de producent aanbeveelt om de behandeling 3 maanden te laten duren is het beter om het langer te gebruiken zodat de wimperwortels goed worden gevoed en in de maanden daarna gezonde wimpers zullen produceren.

Lilash – Wat zijn de meningen?

LiLash is één van de duurste wimpergroei serums en is alleen online beschikbaar. Er zijn een aantal bijwerkingen die zich kunnen voordoen bij het gebruik van LiLash; de meest voorkomende zijn: roodheid, jeuk en een licht brandend gevoel op het ooglid. Als een van deze bijwerkingen optreedt, stop dan onmiddellijk met het gebruik van het product en spoel je ogen met veel water uit.

Pluspunten:
– Maakt wimpers voller
– Wimpers zijn iets langer dan voor de behandeling
– Wimpers worden gevoed en zien er gezond uit
– Mooie verpakking
– Eenvoudige en snelle applicatie

Minpunten:
– Kan bijwerkingen veroorzaken
– Duur
– Geen grote verlenging van de wimpers