Meest Populair Wimpergroei Serum
2021

Mavala Double Lash Wimpergroei Serum

9

Dit is het wimpergroei serum dat volume aan de wimpers toevoegt, maar het zeer slecht doet als het gaat om hun verlenging. Mavala Double Lash wordt geleverd in een witte plastic verpakking met 10ml van het wimpergroei serum. In tegenstelling tot andere wimpergroei serums heeft Mavala een mascaraborsteltje en voedt alleen de wimpers zelf zonder iets te doen voor de wimper follikels. Het heeft een gel consistentie en maakt de wimpers stijf, net als een heldere mascara doet. De producent beveelt het gebruik van Mavala een keer per dag aan en het maakt niet uit of je dit in de ochtend of voor het slapengaan doet.

Mavala Double Lash – onze beoordeling

Als je het product systematisch gedurende tenminste twee maanden gebruikt, worden de wimpers sterker en voller. Geen wimper verlengende eigenschappen zijn waargenomen. Hoewel het niet zo goed werkt als de andere wimpergroei serums, houden de klanten met wimper extensies wel van dit product. Veel vrouwen die synthetische wimpers opgelijmd hebben wordt verboden om mascara te gebruiken.

Helaas gebeurt het vaak dat wimpers een puinhoop worden en moeten ze worden gekamd in de gewenste positie. Mavala is dan het product dat alles op zijn plaats kan houden zonder dat het een wit residu achterlaat. Verder kan het gekocht worden bij elke drogist en kost het niet meer dan € 15.

Pluspunten:
– Het maakt wimpers voller
– Wimpers zijn sterker en gezonder
– Makkelijk te gebruiken
– Doeltreffend
– Goedkoop
– Overal verkrijgbaar

Minpunten:
– Maakt de wimpers niet langer
– Maakt de wimpers niet donkerder
– Smakeloze verpakking