Meest Populair Wimpergroei Serum
2021

Quickmax Wimpergroei Serum

8

Quickmax wimpergroei serum is bestemd voor alle mensen die langere en mooi-uitziende wimpers willen. Het wordt vooral aangeraden aan vrouwen met korte, zwakke en uitvallende wimpers. Helaas kunnen minderjarigen, zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven Quickmax niet gebruiken.

De applicator van het wimpergroei serum is niets meer dan een dunne borstel. Hiermee moet een dunne lijn van het serum worden aangebracht op de bovenste en onderste wimperbasis. Het vloeistof wordt meteen in de huid opgenomen en komt niet in de ogen. Wel is het belangrijk om te weten dat het niet nodig is om het product meerdere malen per dag te gebruiken of een grote hoeveelheid van het Quickmax serum in één keer. Hierdoor wordt het resultaat niet beter. Wat de resultaten wel kan beïnvloeden is make-up remover. Als iemand contactlenzen draagt wordt het aangeraden deze te verwijderen voordat Quickmax wordt aangebracht, na ongeveer 15 minuten mogen ze weer in.

Quickmax – onze beoordeling

Uiteraard beïnvloedt Quickmax de conditie van de wimpers. Het verbetert het niveau van hydratatie aanzienlijk, herstelt de innerlijke structuur van de wimpers, verdikt, versterkt en voorkomt dat kleine wimperhaartjes uitvallen. Aan de andere kant zijn zowel wimperverlenging en vollere wimpers niet makkelijk op te merken. Daarnaast maakt Quickmax de kleur van de wimpers ook niet donkerder. Het uiteindelijke resultaat is in principe na ongeveer zes weken van dagelijks gebruik van het product waarneembaar. Deze resultaten houden net zo lang als het serum wordt toegepast.

Quickmax zit gesloten in een kleine fles met de capaciteit van 5 ml. Een dergelijke hoeveelheid van het wimpergroei serum is voldoende om de behandeling ongeveer zeven maanden uit te voeren. (De eerste drie maanden moet het iedere dag voor bedtijd worden aangebracht. Hierna moet het wimpergroei serum om de paar dagen worden aangebracht).

Pluspunten:
– versterkt, voedt en verzorgt de wimpers
– snel aanbrengen
– efficiëntie
– verpakking
Minpunten:
– verlengt de wimpers niet als verwacht
– effecten blijven alleen als de wimpergroei serum wordt gebruikt