Meest Populair Wimpergroei Serum
2021

Recept voor een wimpergroei serum

Om je eigen, unieke wimpergroei serum te maken heb je een theelepel ricinusolie, een theelepel van Aloë Vera extract of amandelolie en twee capsules vitamine E nodig.
Meng alle ingrediënten in een glazen kom en voeg een theelepel vloeibare kokosolie toe. Onder koude temperatuur, kan kokosolie stollen wat consequenties kan hebben voor het gehele serum. Het serum moet elke avond rechtstreeks op de wimperlijn met behulp van een kwastje, een spateltje of je vingers worden aangebracht. Je kunt ook het serum over de gehele lengte van de wimpers aanbrengen, omdat het de wimpers versterkt en een mooie glans geeft.

VOORDAT JE HET WIMPERGROEI SERUM GAAT GEBRUIKEN

Voordat je besluit om een ​​wimpergroei serum te kopen, moet je de lijst van ingrediënten bekijken. De meest effectieve serums zonder neveneffecten zijn producttypen die geen synthetische bestanddelen bevatten. Als de wimpergroei serum formule is gebaseerd op natuurlijke minerale en plantaardige ingrediënten, kunt je er zeker van zijn dat het zowel veilig als effectief is.

Vervolgens prioriteer je je behoeften van je verwachtingen. Wil je je wimpers ongelooflijk lang maken of wil je gewoon dat ze gezonder lijken? Zeer weinig wimpergroei serums kunnen voldoen aan de behoeften van alle klanten. Zonder een gedegen onderzoek kun je niet het juiste product vinden.

TIJDENS HET GEBRUIK VAN HET WIMPERGROEI SERUM
Om de gewenste resultaten te behalen moet je het advies van de producent volgen. Elke goed wimpergroei serum moet een bijsluiter hebben met daarop alle instructies. Het moet ook alle mogelijke bijwerkingen en voorzorgsmaatregelen opsommen. Zorg ervoor dat je het leest voordat je naar je badkamerspiegel loopt.

Het optimale effect zal alleen zichtbaar zijn na afloop van de gehele behandeling.
Gebruik het wimpergroei serum altijd op een schone, droge huid. Je moet jezelf weerhouden van het gebruik van oogcrème, terwijl je het wimpergroei serum gebruikt omdat de vette laag kan voorkomen dat het serum doordringt in de wimper follikels.

WANNEER IS DE WIMPERGROEI SERUM BEHANDELING KLAAR?
Wanneer de aanbevolen behandeltijd om is, vergeet dan niet om het wimpergroei serum nog een paar dagen per week te gebruiken, zodat je hetzelfde effect over een langere periode behoudt. Tweemaal per week lijkt een redelijke dosering om je wimpers in vorm te houden.