Meest Populair Wimpergroei Serum
2021

Talika Lipocils Wimpergroei Serum

7

Talika Lipocils wimpergroei serum zit in een kleine fles die in twee versies gekocht kan worden: 4,2 ml en 10 ml. De fles met de inhoud van 4,2 ml heeft genoeg voor een behandeling van zes maanden en de grotere verpakking is genoeg voor een behandeling van een jaar. Natuurlijk is de prijs van de grotere verpakking hoger.

Het doel van Talika Lipocils wimpergroei serum is om de wimpers te verzorgen, alsmede het uitbreiden, dikker maken en verbeteren van de volheid hiervan. De eerste resultaten worden behaald na ongeveer een maand waarin het product wordt gebruikt en het eindresultaat is zichtbaar aan het einde van de behandeling. Als het gewenste effect is bereikt, moet Talika Lipocils wimpergroei serum, een paar keer per week worden gebruikt.

Talika Lipocils – waardering

Hoe pas je de wimpergroei serum van Talika Lipocils toe? Zeer verrassend eigenlijk, om het product op te doen, moet er een borstel worden gebruikt die vergelijkbaar is aan die van een mascara. Het serum moet verdeeld worden over deze mascara-achtige borstel, waarna deze vanaf de wimperbasis doorgaat tot het uiteinde van de wimpers. De uiteinde van de applicator kan echter wel te grote hoeveelheden van het product opnemen, waardoor de wimpers kunnen klonteren en er witte vlekken achterblijven.

Om eerlijk te zijn verlengt en verbetert Talika Lipocils wimpergroei serum de wimpers en dichtheid hiervan slechts marginaal. Daarnaast is de kleur van de wimpers niet eens een tint donkerder. Aan de positieve kant is het serum wel in staat om de wimpers te hydrateren en de wimpers licht te laten krullen en stralen. De krul komt dankzij de hier bovengenoemde applicator. Bovendien versterkt, herstelt, voedt en verzorgt Talika Lipocils wimpergroei serum de wimpers.

Een ander voordeel van het product is de samenstelling die verschillende natuurlijke ingrediënten bevat. Om aan te tonen zijn er natuurlijke stoffen zoals appelextract, allantoïne, brandnetel en meer genezende, verlichtende en antibrandbare stoffen.

Pluspunten:
– Natuurlijke ingrediënten
– Versterkt en verzorgt de wimpers
– Capaciteit
– Effectief
Minpunten:
– Onvoldoende wimperverlenging
– Klontert wimpers samen
– Lang wachten voordat resultaten zichtbaar zijn
– Applicator