Meest Populair Wimpergroei Serum
2021

Voordelen en mogelijke risico’s van wimpergroei serums

Bestaan er schoonheidsproducten die geen neveneffecten hebben? We zullen proberen dit onderwerp uit te werken met als voorbeeld de wimpergroei serums.

VOORDELEN VAN WIMPERGROEI SERUMS

Het grootste kenmerk van de meeste wimpergroei serums is dat zij natuurlijke ingrediënten bevatten. Plantenextracten verbeteren de algehele conditie van de wimpers en voeden de wimper follikel zonder schade aan de gevoelige huid rondom de ogen toe te brengen. De lijst van ingrediënten is dienovereenkomstig opgebouwd om het doel van het bijzondere wimpergroei serum te dienen. De meeste producten die op de markt verkrijgbaar zijn, zijn veilig en kunnen worden gebruikt door mensen die contactlenzen dragen ​​en door mensen die een chemotherapie hebben ondergaan.

Efficiëntie en snelle resultaten zijn de volgende voordelen van het gebruik van wimpergroei serums in tegenstelling tot het gebruik van bijvoorbeeld olie. Sommige producenten garanderen dat de eerste resultaten zichtbaar zullen zijn na slechts twee weken van systematisch gebruik. De eerste maand is de tijd dat de wimpers worden gevoed en gehydrateerd. De verlenging en de verdikking van de wimpers kan gewoonlijk worden waargenomen in de volgende weken van de behandeling.

De toepassing van een wimpergroei serum mag geen problemen veroorzaken. Het merendeel van de wimperproducten hebben een vloeibare consistentie en moeten worden toegepast op de wimperlijn met behulp van een kleine, puntige borstel. De andere wimpergroei serums zijn voorzien van de mascara-achtige borstel en moeten gelijkmatig over de wimpers worden aangebracht vanaf de wortels tot de uiteinden.

WAT IS HET POTENTIELE RISICO VAN HET GEBRUIK VAN EEN WIMPERGROEI SERUM?
Hoewel wimpergroei serums rijk zijn aan natuurlijke ingrediënten, bestaat het gevaar dat één daarvan niet getolereerd wordt. Een allergische reactie is een veel voorkomend probleem als het gaat om wimperproducten. De huid rondom de ogen is erg dun en gevoelig. Als het product zorgt voor een allergische reactie op onze pols zal dit zeker niet zo pijnlijk zijn en minder irritatie geven als bij het oog. Om deze effecten te voorkomen is het raadzaam om de tolerantie test te doen door een druppel van het wimpergroei serum aan te brengen op de pols. In het geval er sprake is van roodheid of jeuk, weten we dat we het niet moeten gebruiken op de huid rondom de ogen omdat het dezelfde reactie of erger zou kunnen geven.