Meest Populair Wimpergroei Serum
2021

Zelf je wimpergroei serum maken

Niets geeft meer voldoening dat het creëren en het maken van je eigen schoonheidsproducten. Het maken van je eigen, gepersonaliseerde wimpergroei serum is niet moeilijk. Ontspan je en lees rustig verder.

INGREDIENTEN DIE NODIG ZIJN

Goede ingrediënten maken een wimpergroei serum effectief. Het woord ‘goed’ verwijst niet naar dure, exotische fruitextracten, maar naar natuurlijke extracten. Natuurlijke plantaardige ingrediënten helpen de wimper follikels te voeden en hydrateren de wimpers waardoor ze glanzend, sterk en lang worden. De zelfgemaakte wimpergroei serums zijn niet zo effectief als degene die we kunnen kopen, omdat zij niet de mineralen bevatten en ze een aantal essentiële vitaminen missen, dus de behandeling zou langer moeten duren. De levenscyclus van een wimper is 150 dagen, wat even lang is als de tijd dat het wimpergroei serum gebruikt moet worden.

Je kunt een lijst van ingrediënten maken op basis van je voorkeuren en behoeften. Het meest populaire ingrediënt is Castor-olie dat de wimper follikel stimuleert en de bloedcirculatie verhoogt. Het gebruik van Castor-olie kan ook bijwerkingen veroorzaken, zoals het donkerder maken van het haar. In dit geval is dit effect zeer wenselijk en zal niemand klagen. De volgende ingrediënten kunnen worden gebruikt: Aloë Vera extract (antibacteriële en anti-inflammatoire werking), kokosolie (dringt door tot in de wimpers en geeft een diepe hydratatie), amandelolie (maakt de wimpers glanzend en glad), olijfolie, Jojoba olie, vitamine E (versnelt de wimpergroei en kan worden gekocht in vloeibare vorm).

HOE MOET JE DIT DOEN?
De olie moet worden gemengd met een kleine hoeveelheid petroleum voor een dichtere consistentie, zodat het wimpergroei serum zich beter laat hechten aan de wimpers. Het hergebruiken van je oude mascara kan een geweldig idee zijn. Zorg ervoor dat je alle hulpmiddelen met warm water en zeep reinigt alvorens het opnieuw te gebruiken.

Zelfgemaakte wimpergroei serums bevatten geen conserveermiddelen; daarom is het belangrijk om de hoogste hygiënische normen te handhaven bij het gebruik én bij het opslaan. De oliën kunnen binnen een paar maanden tijd bederven zodat je je wimpergroei serum niet langer dan 3 maanden moet gebruiken. Houd de verpakking goed gesloten en bewaar het op een donkere, koele plaats. Houd het uit de buurt van kinderen.