Meest Populair Wimpergroei Serum
2021

Latisse Wimpergroei Serum

6

Latisse kan gezien worden als een wimpergroei serum wat de eigenschappen van de wimpers verbeterd. Het product is geliefd vanwege de efficiëntie en snelle werking. De wimpers beginnen al enkele weken na de start van de behandeling te groeien. Daarna zien de wimpers er voller, dikker en donkerder uit. Helaas duren deze prachtige effecten van de behandeling niet lang, want deze vervagen ongeveer een maand nadat de behandeling is gestopt.

Latisse komt in een witte fles met een capaciteit van 3 ml, die is verstopt in een kleine witte doos die van stevig materiaal is gemaakt. Door de dispenser, aan de bovenkant van het flesje, is het zeer makkelijk om het product te gebruiken. Hierdoor is het makkelijk slechts één druppel van het serum langs de bovenste wimperbasis aan te brengen. Hoewel de dispenser vrij nauwkeurig is, is Latisse niet echt een effectief product omdat de inhoud hiervan slechts twee tot drie maanden mee gaat.

Latisse – onze review

Het aanbrengen van het product moet iedere avond worden herhaald, tot het gewenste effect is bereikt. Om Latisse op de oogleden te smeren moet je zelf een borstel kopen bij een cosmetische winkel bij jou in de buurt. Als je de applicator al hebt, moet je een druppel van het wimpergroei serum erop aanbrengen – dat is voldoende om de wimperbasis te voeden. Vervolgens moet de applicator worden weggegooid. Tijdens het proces moet je er goed voor zorgen dat de borstel niet in het oog komt. Dit kan leiden tot pijnlijke irritaties.

Iemand met een gevoelige huid rond de ogen of last heeft van een dermatologische of oogziekte, wordt aangeraden een arts te raadplegen voor de Latisse behandeling wordt gestart. Latisse kan de gevoelige huid irriteren en kan leiden tot roodheid van de huid of in de ogen, uitgedroogde huid rond de oogleden, zwellingen en andere ongemakken creëren.

Pluspunten:
– Verlengt wimpers
– Nauwkeurige dispenser
Minpunten:
– Effecten verdwijnen na een maand
– Kan irriteren
– Niet makkelijk aan te brengen